Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Gmurr

8. 3. 2012 20:42
k nicemu nevedouci vysvetlovani?

To vam jako daji treba v praci par pohlavku misto "zbytecneho" vysvetlovani....

0 0
možnosti
MP

Vrah

9. 3. 2012 3:22
Re: k nicemu nevedouci vysvetlovani?

Jestliže jste nevychovaná a v práci mají odpovědnost za vaši výchovu… Necítíte rozdíl mezi zaměstnáním a výchovou dítěte?

0 0
možnosti
KP

brco

8. 3. 2012 19:51
Trestat? Ano!

Dítě potřebuje trest. A to jak verbální, tak i fyzický. Proč? Podívejte se do škol. To co se tam děje je někdy pouhé šikanování. Ale od dětí vůči učitelům. Zkuste dnes na ulici "požádat" dítě věku 12-15 let, ať ten papír nebo plechovku od nápoje zvedne a hodí do odpadkového koše. Dostane se Vám při nejlepším posměšný úšklebek. Rodiče mi dokázali vymezit hranici, co je přípustné a co není v chování vůči ostatním. Nedovolil jsem si učitelce říct, že je představitelka skotu, poslat 60-ti letou sousedku někam. Říct veřejně ve škole nebo na ulici, že ten či ta je pohlavní orgán a a nedostat při tom zaslouženou facku, bylo považováno za zázrak. Tvrdit, že potřebujeme vyrovnané a odhodlané jedince, tak to jsou bláboly. Takový jedinec veme automatickou pušku a postřílí celou třídu.Vždyť to viděl v PC hře. Když nebude mít peníze na alkohol či nový mobil, veme nůž a zabije klidně sousedovic babičku. Vždyť ho nikdo nenaučil, že něco jde a něco už je nepřípustné.

6 0
možnosti
N

nesmídolesa

8. 3. 2012 20:24
Re: Trestat? Ano!

to sedíR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 912x
Na politiku mám stejný náhled jako Igor Lukeš: "Český národ potřebuje "normální" muže a ženy, takové kteří vládnou ve Švýcarsku, Dánsku, Norsku, lidi, jejichž jména neznají ani odborníci na mezinárodní vztahy, protože není důvod je znát. Prostě dělají svou práci, jak to nejlíp umějí, neříkají provokativní nesmysly a hlavně - slouží a nekradou."  Jsem členem TOP 09. Dle zákona 247/1995 Sb., § 16 odst. 6 je zadavatelem TOP 09 a zpracovatelem AD13 group a.s. Kandiduji ve volbách do Poslanecké sněmovny 20.-21. října 2017 za TOP 09.