Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paeris Kiran

12. 4. 2012 13:34
Drahý pane...

Podle mě je Evropská unie neopravitelný koncept.

Jednou za čas přijde doba kdy je už dům tak zamořen termity že nestačí termity zabít a sem tam vyměnit pár kusů nábytku, ale dům je třeba zdemolovat, spálit všechny součásti a začít stavět znovu od nuly a za žádných okolností se nesmí použít ani ten sebemenší kousek dřeva z minulé stavby.

Současnou EU je třeba zabít a začít znovu od nuly, a nikomu kdo se na tomhle mizerném projektu podílel nesmí být povoleno kecat do toho nového. A Čím dříve tím lépe.

0 0
možnosti

Jednoho krásného dne ...

11. 4. 2012 23:19
máte zásadní chybu ve vnímání fašismu jako pravice

nacionální socialismus to má sice v názvu, ale komoušům se úspěšně podařilo "udělat" z toho pravici. dále zaměńujete příčinu a následek. 2.sv.v. vznikla jako důsledek krize a ne naopak že by válka způsobila krizi. po válce nastal největší rozmach v novodobé historii. velká hospodářská krize vznikla jako důsledek intervencionistických zásahů Hoovera do ekonomiky ve snaze ji pomoci. očekávám že podobný výsledek bude mít i snaha současných hybatelů EU, zdráhám se napsat leadrů, protože leadr je něco úplně jiného než Rumpuy,Barrosso a podobná sebranka

0 0
možnosti

kenzo

11. 4. 2012 20:00
"Oproti jiným částem světa si opravdu nežijeme špatně,

bohužel si toho mnohdy nevážíme." Asi proto dnes v hávu EUrosvazu ta vaše z podstaty vyžívající nebo rovnou krachující Evropa v pozdním stádiu systémové, ideo-politické a společenské degenerace žebrá u těch, vůči kterým se tak přes zdiskreditovaný (rádoby spásonosný) EUrosvaz vymezujete - u Číny, Ruska, Indie, Brazílie. A dnes je nutkavé tyto vaše EUrosvazácké prázdné fráze doplnit i o slovíčko - ZATÍM!;-D I komunisté, vůči kterým se tak vymezujete kdysi podobně hovořili (stejně jako dnes vy EUrosvazáci) o jediné a správné cestě k socialismu a komunismu.Rv;-D EUrosvaz je výkladní skříní nikoliv toku myšlenek, ale hlouposti jeho nomenklaturních kádrů typu ex-komunisty a revolucionáře Barrosa a spol.

0 0
možnosti

repanak

11. 4. 2012 19:54
V podstatě souhlas

ale musí se hodně změnit. Např. delegovat do EU ty nejlepší, nikoliv premiéra, kterého se ČR potřebovala zbavit. Delegovat pravomoci, které nejdou lépe dělat na národní úrovni. Žádné řešení není ideální, ale to co zde prezentuje Karl Novák je podle mne horší. Evropská společnost, zejména ekonomika je dnes úplně jinde, než že by jí vyhovovalo nějaké "ESVO". Karl Novák si neuvědomuje, že nám Čecháčkům už nám tady toho mnoho nepatří. Češi si vždycky na někoho stěžovali, že jim brání být pupkem světa - Rakousko, německá menšina atd.

1 0
možnosti

korado

11. 4. 2012 21:07
Re: V podstatě souhlas

I kdby tam delegovali pána Boha, tak nic nezmůže. V Evropské  rozhoduje Německo, tedy nejsilnější členský stát. Je

Někdy dostane slovo i Francie jako druhý v pořadí. Evropská unie je tak krytím nynější faktické německé nadvlády nad Evropou.

0 0
možnosti

Karl Novak

11. 4. 2012 19:40
Hned na začátku máte chybu !

Volný pohyb osob umožňuje Schengenská smlouva, volný pohyb zboží umožňuje Dohoda o evropském hospodářském prostoru.

EU je zbytečná a škodlivá.

1 0
možnosti

qetic

11. 4. 2012 20:04
Re: Hned na začátku máte chybu !

Není. R^EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 912x
Na politiku mám stejný náhled jako Igor Lukeš: "Český národ potřebuje "normální" muže a ženy, takové kteří vládnou ve Švýcarsku, Dánsku, Norsku, lidi, jejichž jména neznají ani odborníci na mezinárodní vztahy, protože není důvod je znát. Prostě dělají svou práci, jak to nejlíp umějí, neříkají provokativní nesmysly a hlavně - slouží a nekradou."  Jsem členem TOP 09. Dle zákona 247/1995 Sb., § 16 odst. 6 je zadavatelem TOP 09 a zpracovatelem AD13 group a.s. Kandiduji ve volbách do Poslanecké sněmovny 20.-21. října 2017 za TOP 09.