Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prý je Schwarzenberg hrdina!?!

Dejte si mokrý hadr na hlavu 

a volte si toho vytouženého Kalouska s fajfkou!;-O![>-]!

1 1
možnosti

"strašení sudetskou otázkou" Až  ten tlouštík, co se stylizuje jako Hitler, a jiní zemští němečtí či rakouští představitelé přestanou při politických setkáních o tom mluvit, bude klid. Zatím to otevírají jenom a jenom oni, a přitom nám lžou, že oni nic, že jen ti hloupí čecháčci. Lidi vzpamatujte se a udržujte si trochu historickou paměť a nebuďte jak vrabci, kterým rozhoděj hrst zrní  na návsi. A ani to ne, zobete doslova z ruky!

3 0
možnosti

No a já ho zase za prezidenta nechci. 

S Kalouskem vám určitě zajistí tu slušnost a čistotu české politiky.:-/

4 0
možnosti

Karla ?  ARISTOKRATA !  NIKDY

4 1
možnosti

Čechy Čechům!!!!

4 0
možnosti

Je to k smíchu. Podobné výzvy minulost už zažila. Rv

8 0
možnosti

Zeaman by nebyl prezidentem České republiky, ale Putinovým ruským gubernátorem. ;-(

2 13
možnosti

Na tuhle "geniální" myšlenku jste jako přišel jak? Nějaké vnuknutí, anebo špatně strávený oběd ...?

Zeman z těch dvou je nejlepším, který by měl být (a věřím, že bude) prezidentem České republiky. Rozhodně né rakouský švýcar a podkuřovač sudeťáků!

6 0
možnosti

budiz vam prano, je to vase volba - jen k tomu slusnemu poctivemu Schwarzenbergovi .. nakup karlovarske Becherovky s panem Bakalou - prosadil si tento nakup ve vlade, prestoze nenabidl nejvyssi nabidku, presto vetsinou jednoho hlasu zvitezil a koupil - jak dopadala Becherovka posleze -- oznacovani za tunelovani za bileho dne...., zalozil "podnik" Nadace Bohemiae - delal reditele teto nadace - do roka prestala nadace platit dane a skoncila se schodkem tri miliony - 3 000 000,- Kc. to jen tak pro zpestreni a v pripade ze pisete, ze deti by nemely doplacet na chyby rodicu - pripomenu treba pana Grebenicka - tam to taky plati? Nebo ne?  Osobne je mi Grebenicek celkem volny - to jen pro nazornou ukazku toho ze ne vzdy to je pravda. A nerikejte ze je to neco jineho - neni! A jeste jedna vec spravedliveho a hodneho Schwarzenberga - po internetu beha video z jeho kancelare kterak podepisuje dokumenty ktere mu sekretarka predklada .. jeden z nich je zadost o dotaci nevim k jake spolecnosti ci spolku - slova Karla Schwarzenberga - ty nam muzou byt ukradeny ... tak dalsi.....///  v zadnem pripade vam nebudu vymlouvat volbu knizete - vy to citite tak ze to je dobre, on sam se oznacil za Havla a vy tomu verite. Ja osobne ho volit nebudu, protoze nechci mit na Hrade pasivni figuru ktera ze vseho nejvic pouziva vetu -- At si delaji co chteji....   tahle zem potrebuje aktivniho prezidenta. Preji vam stesti

12 3
možnosti

Obdivuji vaši drzost uzurpovat si právo k této výzvě jménem všech občanů regionu!!!!!!

15 0
možnosti

Zeman by reprezentoval náš stát, byť možná ne zcela důstojně.

Kníže by možná reprezentoval důstojně, ale určitě ne náš stát.

14 4
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 912x
Na politiku mám stejný náhled jako Igor Lukeš: "Český národ potřebuje "normální" muže a ženy, takové kteří vládnou ve Švýcarsku, Dánsku, Norsku, lidi, jejichž jména neznají ani odborníci na mezinárodní vztahy, protože není důvod je znát. Prostě dělají svou práci, jak to nejlíp umějí, neříkají provokativní nesmysly a hlavně - slouží a nekradou."  Jsem členem TOP 09. Dle zákona 247/1995 Sb., § 16 odst. 6 je zadavatelem TOP 09 a zpracovatelem AD13 group a.s. Kandiduji ve volbách do Poslanecké sněmovny 20.-21. října 2017 za TOP 09.