Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P35e61t44r 15B96u98r16i78a64n

27. 9. 2017 20:06

Inkluze není o ničem jiném, než na celou společnost přenést neschopnost státu řešit zanedbávání výchovy a vývoje svých dětí malou částí obyvatel. Za doslova sta tisíce socdávek určených na výchovu vyexpedují v šesti letech malého človíčka s mentálními schopnostmi tříletého a drzostí puberťáka. A pokud ho stát umístí do speciální školy je pohnán před soud, protože dítě žádnou diagnózu nemá, jen je tragicky zanedbané. Jak tedy z toho ven? Dá se do normální třídy a jeho zanedbání se označí jako lehké postižení. Nejenže to stojí další balík, zdržuje ostatní, vybízí rodiče k dalšímu zanedbávání, ale v dítěti to evokuje pocit nedotknhtelnosti a ve své hlouposti i výjimečnosti. Předškolní rok pro všechny povinný je gaunerství z téhož ranku.

Jak mi řekla moje známá učitelka: pod dohledem státu a za těžké peníze vychováváme programově kriminálníky!

1 0
možnosti

Samozřejmě, že je to ideologický projekt!! Vy znáte projekt vlády či parlamentu, který by nebyl ideologický? Zmršeným rozpočtem počínaje?

I Vy argumentujete ideologicky (nekomentuji, zda se ztotožňuji či nikoliv), jinak nelze.

1 0
možnosti
Foto

Jakmile se mezi "odbornými" argumenty objeví ona ideologická berlička SMĚŘUJME NA ZÁPAD, NE NA VÝCHOD (v dřívějším vydání SSSR NÁŠ VZOR), neznamená to nic jiného, než že jakékoli námitky protistrany jsou již předem smeteny se stolu a o odbornou diskuzi už nemá smysl se pokoušet.

6 0
možnosti

Já chápu inkluzi jako společné vzdělávání dětí s tělesným postižením, nikoli společné vzdělávání žáků s mentální retardací. To je cesta do záhuby celého školství. Víte, když máte inkludované dítě s mentální retardací ve třetím ročníku a ono nezná abecedu, neumí slabiky, má asistenta, k ničemu to není. Těmto dětem je daleko lépe ve speciální škole, kde se učí pomaleji. Já vím, o čem mluvím. Ve školství pracuji již 36 let. Článek tohoto typu může napsat jen ten, kdo situaci v běžné škole nikdy nezažil. Jen umí psát nesmysly.

11 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale problém je, že autor se na partajní kandidátce v politice prezentuje jako ředitel ZŠ (pokud nejde o shodu jmen).

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS