Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

olesian

12. 5. 2012 20:47
stanovisko revoluční rady státu

žádáme okamžitý odchod československa z eu a nato.zároveň vyzýváme všechny občany k občanské poslušnosti a nenásilnému převzetí moci.

0 0
možnosti
LC

jáša

12. 5. 2012 19:43
Co to tady plácate,

posuny do leva, nebo do prava patřily vždy k normálnímu fungování politiky , a tam kde došlo k narušení této zvyklosti, tam bylo zpravidla ouvej. Už jenom tím , že dochází ke střídaní politiků, trvá poměrně dlouho , než noví politici dokáží navazát nové kontakty k penězovodům, je konec volebního období a nově zvolení poslanci protistrány začínají od nova.

Stačí dodržovat toto ověřené pravidlo a korupce bude minimální. Do toho ještě prohodit sem,tam některého sekčního šéfa a není potřeba vymýšlet žádné nové postupy a nové politické strany. Bohužel v naší zemí došlo k 6O -satiletému přerušení této osvědčené tradice a skupina zlodějů a korupčníků tohoto okamžitě využíla a hledat cestu ven z tohoto

marasmu slušným spůsobem asi není možné a cesta tvrdým způsobem je znamá , ale je tvrdá a někdy i krvavá , ale

nejúčinnějčí , nejčistší a zpravidla i nejkratší.

1 0
možnosti
DVK

Deratizátor vulgo Krysařík

12. 5. 2012 18:54
Čemu se diviti, když úspory žádnou úsporu nepřinesou,

mnohdy se projeví naopak nákladnější než před zmíněnou úsporou, zvyšování daní také nemá patřičný efekt, trh začne stagnovat, lidé šetří a nakupují v zahraničí..... Jo a reformy? Vidíte jak vypadá jejich snaha? Přináší jen mnoho zmatků a jediný kdo na nich těží je podsvětí a přátelé těch, kteří by měli tyto reformy vytvářet.... Dopad na stát? Peníze které se ušetří nebo někde vyberou, hned skončí na krytí dodatečných nákladů právě těch reforem. Tedy pokud nejsou hned okloněny, což je reálnější.

Závěr a shrnutí.....

Lidé kteří o tomhle rozhodují, se řídí pouze vlastními osobními zájmy. Podle toho to tak vypadá.

2 0
možnosti
H

hafusak2

12. 5. 2012 18:37
Pravicoví politici aby se každý den pilně modlili,

ať Bůh nebeský dá a ještě dlouho zachová levici, aby bylo čím vyhrožovat, na koho všechno špatné svádět a pokud se cokoliv vymrší, tak lid obecný utěšovat, že levice by to samé vymršila ještě víc, tak proč si stěžovat a nadávat.

1 0
možnosti
DVK

Deratizátor vulgo Krysařík

12. 5. 2012 18:36
Průběžný důchodový systém je jediný, který může v našich

poměrech ještě jakž takž fungovat. Veškeré další pilíře nemají s důchodovým systém pranic společného. Vždy to je jen buďto více či méně nevýhodná forma spoření pro spořitele.

4 0
možnosti
RK

Plaszów

12. 5. 2012 18:34
Bohužel TOP09

zatím jen předvedla zákony, které jsou formovány pro bohaté, nejlépe bezdětné lidi. Na úkor střední třídy. Levice zase upřednostňuje chudé na úkor střední a vyšší vrstvy...

0 0
možnosti
DVK

Deratizátor vulgo Krysařík

12. 5. 2012 18:38
Re: Bohužel TOP09

Však TOPka ani žádnou jinou třídu nepreferuje. POdle jejího programu se občané dělí na ty co platí a na ty co z toho mají zisk.

3 0
možnosti
JS

honzasinn

12. 5. 2012 18:22
Vlada lidu.

Demokracie je podle definice vlada lidu. Nesmime ji vsak zamenovat za ineptokracii, coz je vlada neschopnych. Ti slibuji volicstvu vselike socialni vyhody a na oplatku jsou sami opet voleni. Tento cyklus se opakuje, az k bankrotu ekonomickemu a moralnimu. Nikdy nepodcenujme blbost obecneho volicstva.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

12. 5. 2012 18:10
Učitel Loukota se snaží

zvýšit si svůj nízký životní standard aktivní politickou činností. OK, učitele zpravidla všichni znají, tak snad dostane nějaké ty hlasy v komunálních volbách a obdrží jakoukoli placenou extra funkci od státní správy. Proto vstoupil do politické strany TOP09, která mu snad zajistí nějaké další peníze - vždyť žádá minimální stát, tedy i minimum úředníků a utahování opasků učitelů. To by mohlo vyjít pane učiteli.

4 0
možnosti
MK

taras

12. 5. 2012 18:00
Tak komplexní vejcuc

z nejhorších pravičáckých nesmyslů se vidí málokdy. Ani jedno autorovo tvrzení proti věcné kritice neobstojí, typický je ten vynález, že při zvýšení daní nastane podnikatelský úprk a my nebozí zahyneme. Opak je pravdou, nejstabilnější a prosperující země jsou ty s nejvyššími daněmi.Tohle je stejné, jako kdyby někdo s vážnou tváří začal propagovat stalinismus.

5 0
možnosti
G

Gašpo_3

12. 5. 2012 17:55
Už ma tak nejak unavujú blogy

ktoré píšu ľudia, ktorí síce dokážu vykričať, že cesta ktorú sľubuje ľavica je cesta do pekla ( s tým súhlasím ), ale zároveň im nedochádza že cesta, ktorú vybrala pseudopravica vedie do úplne rovnakého cieľa.

V podstate sa jedná len o voľbu dopravného prostriedku ako sa do toho pekla dostať. V duchu tohoto prirovnania sa dá dokonca s nadsázkou povedať, že dopravný prostriedok ľavice je rýchly a pohodlný. Takže čo si vyberiete. Rýchlu cestu na okraj priepasti v klimatizovanom autobuse, alebo dlhšiu cestu v rozhrkanej káre. Tá druhá možnosť Vám poskytne ešte nejaký čas kochať sa krajinou, to je pravda, ale za cenu odretého zadku.;-D

Farage nie je žiadny blbec a hoci sa díva na problém z pozície finančníka, ktorý by súčasný systém rád udržal pri živote, jeho analýzy i predvídavosť je na rozdiel od tej Vašej skutočne na úplne inej úrovni.

2 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 912x
Na politiku mám stejný náhled jako Igor Lukeš: "Český národ potřebuje "normální" muže a ženy, takové kteří vládnou ve Švýcarsku, Dánsku, Norsku, lidi, jejichž jména neznají ani odborníci na mezinárodní vztahy, protože není důvod je znát. Prostě dělají svou práci, jak to nejlíp umějí, neříkají provokativní nesmysly a hlavně - slouží a nekradou."  Jsem členem TOP 09. Dle zákona 247/1995 Sb., § 16 odst. 6 je zadavatelem TOP 09 a zpracovatelem AD13 group a.s. Kandiduji ve volbách do Poslanecké sněmovny 20.-21. října 2017 za TOP 09.