Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor je dalším v dlouhé řadě sociálních inženýrů. TOP09 se jasně prezentuje jenom jako další socialistická strana jiného odstínu.

On (a jenom on s Kalouskem vědí), co je pro prostý lid to správné. Proto se musí prostým lidem odebrat peníze a tyto pak použít na výuku toho, co autor (a Kalousek) považují za správné.

1 0
možnosti

Sbírka frází jak za komunismu.

1 0
možnosti
Foto

Předběhla jste mne. Jen se obávám, že tomu komunistovi docela křivdíte; i on tušil, že nejdřív je třeba se naučit číst, psát a počítat.

0 0
možnosti
Foto

Navýšení platů učitelů nic neřeší. Je třeba vzdělávací systém přehodnotit a z instituce založené na donucení udělat instituci založenou na dobrovolnosti.

1 0
možnosti
PK

I TOP má prakticky všechno o platech. Jsem ten poslední kdo by říkal ne, ale:

- to co jsem vyčetl jinde tak zas super platy západní učitelé nemají. Myšleno vzhledem k tamním podmínkám, tj. nejen nominální přepočet - x 26-27 Kč.

- platí třeba o Finsku, kde není extra plat ale vysoká prestiž.

Mně se Váš článek zdá tak nějak "jednoduchý" - co se školstvím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 912x
Na politiku mám stejný náhled jako Igor Lukeš: "Český národ potřebuje "normální" muže a ženy, takové kteří vládnou ve Švýcarsku, Dánsku, Norsku, lidi, jejichž jména neznají ani odborníci na mezinárodní vztahy, protože není důvod je znát. Prostě dělají svou práci, jak to nejlíp umějí, neříkají provokativní nesmysly a hlavně - slouží a nekradou."  Jsem členem TOP 09. Dle zákona 247/1995 Sb., § 16 odst. 6 je zadavatelem TOP 09 a zpracovatelem AD13 group a.s. Kandiduji ve volbách do Poslanecké sněmovny 20.-21. října 2017 za TOP 09.