Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prý je Schwarzenberg hrdina!?!

Dejte si mokrý hadr na hlavu 

a volte si toho vytouženého Kalouska s fajfkou!;-O![>-]!

1 1
možnosti
FK

"strašení sudetskou otázkou" Až  ten tlouštík, co se stylizuje jako Hitler, a jiní zemští němečtí či rakouští představitelé přestanou při politických setkáních o tom mluvit, bude klid. Zatím to otevírají jenom a jenom oni, a přitom nám lžou, že oni nic, že jen ti hloupí čecháčci. Lidi vzpamatujte se a udržujte si trochu historickou paměť a nebuďte jak vrabci, kterým rozhoděj hrst zrní  na návsi. A ani to ne, zobete doslova z ruky!

3 0
možnosti
VH

No a já ho zase za prezidenta nechci. 

S Kalouskem vám určitě zajistí tu slušnost a čistotu české politiky.:-/

4 0
možnosti
PP

Karla ?  ARISTOKRATA !  NIKDY

4 1
možnosti
IM

Čechy Čechům!!!!

4 0
možnosti
LP

Je to k smíchu. Podobné výzvy minulost už zažila. Rv

8 0
možnosti
JZ

Zeaman by nebyl prezidentem České republiky, ale Putinovým ruským gubernátorem. ;-(

2 13
možnosti
VV

Na tuhle "geniální" myšlenku jste jako přišel jak? Nějaké vnuknutí, anebo špatně strávený oběd ...?

Zeman z těch dvou je nejlepším, který by měl být (a věřím, že bude) prezidentem České republiky. Rozhodně né rakouský švýcar a podkuřovač sudeťáků!

6 0
možnosti
MN

budiz vam prano, je to vase volba - jen k tomu slusnemu poctivemu Schwarzenbergovi .. nakup karlovarske Becherovky s panem Bakalou - prosadil si tento nakup ve vlade, prestoze nenabidl nejvyssi nabidku, presto vetsinou jednoho hlasu zvitezil a koupil - jak dopadala Becherovka posleze -- oznacovani za tunelovani za bileho dne...., zalozil "podnik" Nadace Bohemiae - delal reditele teto nadace - do roka prestala nadace platit dane a skoncila se schodkem tri miliony - 3 000 000,- Kc. to jen tak pro zpestreni a v pripade ze pisete, ze deti by nemely doplacet na chyby rodicu - pripomenu treba pana Grebenicka - tam to taky plati? Nebo ne?  Osobne je mi Grebenicek celkem volny - to jen pro nazornou ukazku toho ze ne vzdy to je pravda. A nerikejte ze je to neco jineho - neni! A jeste jedna vec spravedliveho a hodneho Schwarzenberga - po internetu beha video z jeho kancelare kterak podepisuje dokumenty ktere mu sekretarka predklada .. jeden z nich je zadost o dotaci nevim k jake spolecnosti ci spolku - slova Karla Schwarzenberga - ty nam muzou byt ukradeny ... tak dalsi.....///  v zadnem pripade vam nebudu vymlouvat volbu knizete - vy to citite tak ze to je dobre, on sam se oznacil za Havla a vy tomu verite. Ja osobne ho volit nebudu, protoze nechci mit na Hrade pasivni figuru ktera ze vseho nejvic pouziva vetu -- At si delaji co chteji....   tahle zem potrebuje aktivniho prezidenta. Preji vam stesti

12 3
možnosti
JV

Obdivuji vaši drzost uzurpovat si právo k této výzvě jménem všech občanů regionu!!!!!!

15 0
možnosti
JS

Zeman by reprezentoval náš stát, byť možná ne zcela důstojně.

Kníže by možná reprezentoval důstojně, ale určitě ne náš stát.

14 4
možnosti